Maso i nakládáme do vlastní marinády, Stačí jen zapálit gril a může jít na rošt.
Maso i nakládáme do vlastní marinády, Stačí jen zapálit gril a může jít na rošt.

Byť má firma v názvu "Jatka" jedná se pouze o zpracování a bourání vepřového a hovězího masa 

Jatka Janovice, spol.s.r.o., založené v roce 1996 se specializují na bourání a zpracovávání výhradně českého masa od českých chovatelů a dodavatelů. Čímž podporujeme rozvoj domácí ekonomiky a soběstačnosti České republiky. Kvalita a původ masa je pro nás na prvním místě.

Vepřové maso

19.05.2020

Vepřové maso dodáváme s kostí i bez. Vždy je důkladně nabourané a očištěné.

Hovězí maso

19.05.2020

Nikdo z nás si asi nedovede představit rajskou, či koprovou omáčku bez šťavnatých plátků Hovězího předního masa. Maso dodá omáčce její specifickou chuť a vůni.